Întrebări frecvente

Tritech Group este importator principal al echipamentelor de automatizări porți, uși de garaj și bariere automate marca BFT din Italia.

  • Ai o întrebare despre produsele BFT? Consultă lista de întrebări frecvente!
  • Ai nevoie de instalare automatizări porți, bariere automate sau bolarzi retractabili? Completează formularul și te vom contacta.
  • Vrei mai multe informații? Ia legătura cu noi folosind formularul de contact!

Automatizările BFT se produc în Italia la Schio. Partenerii de distribuție ai Tritech Group au în fiecare an șansa să viziteze sediul BFT din Italia în baza unei competiții anuale bazate pe volumul de vânzări. Dacă vrei să devii distribuitor BFT ca partener Tritech Group ia cât mai curând legătura cu noi prin formularul dedicat.

În gama BFT se regăsesc echipamente de automatizări pentru uși de garaj, atât pentru uz rezidențial cât și pentru uz industrial.

Montarea fotocelulelor la o automatizare BFT poate fi privită din punct de vedere mecanic, dar și electric. Partenerii de distribuție ai Tritech Group beneficiază de asistență de la departamentul tehnic. Iți recomandăm să apelezi la un specialist din rețeaua de parteneri Tritech Group și BFT. Contactează-ne!

Tritech Group, în calitate de importator principal al BFT, comercializează și instalează și piese de schimb pentru automatizările BFT. Contactează reprezentantul de vânzări de la Tritech Group

Dacă te interesează prețuri automatizări BFT ai ajuns pe pagina corectă. Cere-ne o ofertă folosind formularul sau dacă vrei prețuri de distribuție hai să vezi ce îți oferim în calitate de importator principal automatizări BFT pe pagina dedicata 

Tritech Group, în calitate de importator principal al BFT, comercializează și instalează și piese de schimb pentru automatizările BFT. Ia legătura cu noi prin formularul de contact.

În primul rând îți recomandăm să consulți manualul de utilizare al echipamentului BFT pe care îl folosești. Dacă preferi să găsești pe cineva cu experiență care să îți asigure reparație automatizare BFT poți lua legătura cu noi deoarece avem o rețea de peste 200 de parteneri în toată țara și în mod sigur te putem pune legătura cu un specialist din zona ta.

Tritech Group are două direcții în activitatea de importator principal al automatizărilor BFT. Una este partea de distribuție către peste 200 de parteneri din întreaga țara, iar a doua direcție este instalarea de echipamente BFT direct la beneficiari prin propria echipă tehnică ce activează preponderent în județul Constanța.

Tritech Group, în calitate de importator principal al BFT, comercializează și instalează și piese de schimb pentru automatizările BFT. Ia legătura cu noi prin formularul de contact.

Kustos A40 este unul dintre produsele BFT care îți permit să acționezi automatizarea cu ajutorul telefonului inteligent. O exemplificare video găsești pe canalul de Youtube al Tritech Group – AICI

Partenerii de distribuție ai Tritech Group beneficiază de prețuri preferențiale. Vrei să devii distribuitor? Completează formularul dedicat.  Te interesează o automatizare pentru la tine acasă sau la sediul firmei tale? Cere ofertă prin formularul de contact și vei fi contactat de un reprezentant al rețelei de parteneri Tritech Group și BFT.

O bariera BFT Giotto consuma aproximativ 300 W. Daca te intereseaza o firma de montaj bariere automate in Romania apeleaza cu incredere la un partener din reteaua Tritech Group si BFT folosind formularul dedicat.

Ai instalata o bariera automata BFT in parcarea ta si doresti o interventie pentru reparatii sau un contract de service? Completeaza formularul dedicat si vom gasi un partener in zona ta care sa te ajute cu servicii profesioniste la costuri corecte.